Bemutatkozás


Cégünk 2000-ben alakult, a Magyarország szívében fekvő Nagykátán, Budapesttől nagyjából egy óra autóútra. Gépparkunk folyamatos fejlesztésének köszönhetően ma már a legújabb technológiákkal állunk az Ön rendelkezésére. Profilunkba tartozik az egyedii bútortervezés- és gyártás mellett, az állami intézmények (iskolák, posták, kórházak, egyéb intézmények), valamint  üzletek, gyógyszertárak, irodák,  call – centerek,  szállodák bútorozása és nyílászáróinak elkészítése, beszerelése,  múzeumi kiállítások és filmes díszletek (például  a Mentőexpedíció, Terminátor, Szárnyasfejvadász, stb.) megalkotása is.  Volt már alkalmunk műemlék épületek faszerkezeteinek felújítására és több épülethez is készítettünk műemlék nyílászárókat. Megrendeléseink között szerepelt még  gépalkatrészek, különböző sablonok készítése. 

Munkáinkkal egész Magyarország területén illetve számos európai és Európán kívüli országban –  Svájcban, Németországban, Ausztriában, Franciaországban, Szlovéniában, Litvániában Svédországban és Kanadaban  is találkozhatnak. 

A céges megrendelések mellett munkáink nagy részét a magánmegrendelőinknek elkészített lépcsők, nyílászárók és bútorok (elsődlegesen konyha – és gardróbbútorok) elkészítése teszik ki.

Mindezeken túl kiszolgáljunk  az  asztalos vállalkozókat egészen a lapszabászattól kezdve az élzáráson és CNC – megmunkáláson át. 

Számunkra nagyon fontos, hogy folyamatosan lépést tartsunk a legújabb trendekkel, ugyanakkor a klasszikus stílus kedvelőinek kéréseit is tökéletesen telesíteni tudjuk. Személyre szabott ötleteink,  tanácsaink, valamint széles szín- és anyagválasztékunk lehetővé teszi, hogy az Ön számára legmegfelelőbb megoldást találjuk meg minden helyzetben. 

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!